Ismét elstartolt az Ország Boltja, Magyarország legnagyobb webáruház versenye

2017. June 27.

Immáron 7. alkalommal kerül megrendezésre az Árukereső.hu szervezésében az Ország Boltja verseny, azaz a webáruházak versenye, melynek fő célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékeléseinek segítségével megtalálja és bemutassa a legkiválóbb szolgáltatást nyújtó és legnépszerűbb webáruházakat.

Az Árukereső.hu fontosnak tartja évről évre bemutatni a minőségi szolgáltatást nyújtó és a legnépszerűbb webáruházakat, ezáltal felhívni a figyelmet a magyar online piac töretlen fejlődésére. A versenyben való részvétel minden magyar internetes bolt számára ingyenes.

Idén a verseny második napján már több mint 250 webáruház nevezett be az Ország Boltja verseny Népszerűségi kategóriában folytatott megmérettetésre. A versenyben résztvevő webshopokra 2017. június 26-tól szeptember 12-ig bárki szavazhat a www.orszagboltja.hu oldalon. Az internetes áruházak szintén a www.orszagboltja.hu oldalon regisztrálhatnak a versenybe, melyben az Árukereső.hu idén először meghirdette a webpláza kategóriát is a legnagyobb webáruházak számára.

A Minőségi kategóriában induló boltok minősítését azok az internetes felhasználók határozzák meg, akik vásárolnak az adott webáruházban, és a játék időszaka alatt kitöltenek egy online kérdőívet, melyben értékelik a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, illetve egyéb más, a vásárlási élményt meghatározó jellemzőt. Az ő értékeléseik összesítése alapján kerülnek ki a Minőségi kategória győztesei, valamint az Ország Boltja fődíj nyertese.

A kategória díjak és az Ország Boltja díj átadására idén is egy nagyszabású gálaest keretén belül kerül sor 2017. szeptember 21-én.

A tavalyi év nyertesei itt tekinthetőek meg.