Rádióinterjúk és -megjelenések idei karácsonyi kutatásunk kapcsán

2011. November 8.

InfoRádió

Mennyit költünk karácsonyi ajándékokra?
Idén karácsonyra egy ezressel többet költünk a tervek szerint, mint tavaly, ugyanakkor a nők egy-két fővel kevesebb személynek vásárolnának a téli nagy ünnepre – ez derült ki az arukereso.hu felméréséből. A társaság vezetője az Info Rádiónak elmondta, továbbra is könyvet, ruhát, műszaki cikkeket terveznek vásárolni az emberek, de az idén például több játékot vennének, mint az elmúlt években. Rácz Istvánt a részletekről Panulin Ildikó kérdezte. Címkék: nézelődés, vásárlás, bevásárlóközpont, webáruház, hagyományos bolt, árösszehasonlítás, internetes vásárlás, árösszehasonlító oldal, ruházati cikk, kozmetikum, mobiltelefon

ITT HALLGATHATOD MEG

SunshimneFM

A magyarok átlagosan 34800 forintot terveznek költeni idén a karácsonyra

A magyarok átlagosan 34800 forintot terveznek költeni idén a karácsonyra, ami ezer forinttal több mint 2010-ben – közölte az árukereső.hu internetes portál a november elején végzett on-line felmérésük eredményét. Az elemzés szerint a 2500 megkérdezett harmada 20000 forintnál kevesebbért fog ajándékokat vásárolni az ünnep előtt. Idén egy ember átlagosan 6 főnek vesz ajándékot, ami eggyel kevesebb, mint tavaly. A férfiak összességében több pénzt terveznek költeni az idén, mint a nők, tehát a csökkenés különösen látványos a nők körében.

ClassFM

NeoFM

Európa Rádió – Miskolc
http://www.refradio.eu/radio/euradio/index.php/musor/archivum/

Gazdasági Rádió
Az interjú hanganyaga elérhető itt: gazdrad-4010799
A kiskereskedelmi ágazat nehézségeitől függetlenül nő a webáruházak forgalma. Az e-kereskedelmet sokan a kényelmes vásárlás és a kedvezőbb árak miatt részesítik előnyben. Az internetes felületen azonban a hagyományos üzletekhez képest kevesebb akcióval találkozhatnak a vevők. Büchler András árukereső.hu pr vezetőjét hallják.

Kossuth Rádió – Krónika

http://www.hirado.hu/Hirek/2011/11/27/14/Minusz_egy_ember__igy_sporolnak_a_nok.aspx