A GymBeam.hu lett a 2020-as Ország Boltja verseny győztese!

2021. March 2.

2020-ban 10. alkalommal került megrendezésre az Ország Boltja, a hazai webáruházak egyik legrangosabb versenye, az Árukereső.hu szervezésében. Igaz, az elmúlt év mindannyiunk számára egy igen rendhagyó időszak volt, amely minden online boltot próbára tett, de lelkesedésben nem volt hiány. A résztvevők száma minden eddigi rekordot megdöntött: több mint 1.800 webáruház indult a Minőségi, illetve Népszerűségi díjakért, és több mint 70.000 szavazat gyűlt össze.
Az évről évre egyre nagyobb érdeklődés többek között annak köszönhető, hogy az Ország Boltja Versenyen kiosztott díjak rendkívül fontos elismerésnek és hiteles visszajelzésnek számítanak a magyar e-kereskedelemben.

A résztvevők ez alkalommal is egyaránt indulhattak Minőségi -és Népszerűségi kategóriákban. Az utóbbi kategória győzteseiről az orszagboltja.hu oldalon, valamint a webshopok oldalaira kihelyezett szavazógombok segítségével lehetett voksolni, december 7-től február 9-ig. A Minőségi kategóriában azok a webáruházak indulhattak, melyek tagjai az Árukereső.hu Megbízható Bolt Programjának. A díjak az egész éves teljesítményre vonatkozóan, valós vásárlói vélemények alapján kerültek kiosztásra a program résztvevőinek.

2020 legjobb webáruházának járó Ország Boltja fődíjat a GymBeam.hu érdemelte ki, valamint szintén megnyerték a Szépségápolás és egészség kategória Minőségi I. díját is.

A nyertesek teljes listája megtekinthető az orszagboltja.hu weboldalon.

Emellett idén rendhagyó módon a jubileum alkalmából két különdíjas is kihirdetésre került:

  • 10 év alatt a legtöbb I. Népszerűségi díjat nyerte: Edigital.hu
  • 10 év alatt a legtöbb I. Minőségi díjat nyerte: Vagyaim.hu

Az eddig minden évben megrendezett gálavacsorán idén sajnos nem koccinthattuk össze pezsgőspoharainkat, de szerettünk volna minden helyezett számára lehetőséget adni, hogy sikereikben csapatukkal együtt osztozzanak. Éppen ezért a nyerteseket ajándékdobozba rejtett különlegességekkel leptük meg, hogy ha szűk körben is, de együtt ünnepelhessenek. Továbbá a jubileumi esemény alkalmából a nyertesek idén összesen 8.950.000 Ft értékű PPC nyereményben részesülnek – tette hozzá Baka László, az Árukereső.hu marketing vezetője.