Ki lesz 2019-ben az Ország Boltja? Elindult a legtöbb hazai webáruházat megmozgató verseny

2019. December 10.

Egy lépésre a jubileumtól, idén 9. alkalommal kerül megrendezésre a hazai webáruházak egyik legrangosabb megmérettetése, az Árukereső.hu szervezésében. Az online vásárlási szezon legaktívabb időszakában most is a fogyasztók dönthetnek arról, hogy mely számukra kedvenc webáruházaikra adják le szavazataikat, illetve egész éves vásárlás utáni értékeléseik is minősítik a legjobbakat.

A hazai e-kereskedelem volumene folyamatosan növekszik. Ennek a növekedésnek kiemelten fontos mozgatórugói azok az online üzletek, melyek folyamatos fejlesztéseikkel igyekeznek egyre magasabb szintű
szolgáltatást nyújtani a fogyasztóknak. Az Árukereső.hu ezért fontosnak tartja évről évre bemutatni és díjjal jutalmazni mindazon ebáruházak képviselőit, akik kulcsfontosságúak az online piac fejlődésében.

A verseny célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálja a legkiemelkedőbb minőségű szolgáltatást nyújtó, valamint a legnépszerűbb webáruházakat, ezzel népszerűsítve az online vásárlást.

Az Ország Boltja díjakért folytatott Verseny három részből áll. Népszerűségi és Minőségi díjakért 14-14 versenykategóriában, ingyenesen szállhatnak harcba a jelentkező webáruházak, valamint a legkiemelkedőbb elnyeri az Ország Boltja fődíjat is.

Idén, a verseny első hetében már közel 400 webáruház nevezett be az Ország Boltja verseny Népszerűségi kategóriában folytatott megmérettetésre. A benevezett kereskedők minden évben online felületeiken szólítják meg és ösztönzik szavazásra látogatóikat. Így az elnyerhető díj ismertségük, saját követőbázisuk mérésében is hasznos és fontos visszajelzéssel szolgál számukra az érintett területeken.

A résztvevő webshopokra 2019. december 2-tól 2020. február 4-ig bárki szavazhat az Ország Boltja hivatalos oldalán. Az internetes áruházak szintén az oldalon regisztrálhatnak a versenyre.

A Minőségi kategóriában induló boltok minősítését azok az internetes felhasználók határozzák meg, akik az év során vásárolnak az adott webáruházban, és kitöltenek egy online kérdőívet. Ebben értékelik a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, illetve egyéb más, a vásárlási élményt meghatározó jellemzőket. Értékeléseik összesítése alapján kerülnek ki a Minőségi kategória győztesei, valamint az Ország Boltja 2019
fődíj nyertese.

A kategória díjak és az Ország Boltja díj egy elegáns gálaest keretein belül 2019. február 20-án kerülnek átadása Budapest egyik leghangulatosabb rendezvényhelyszínén, ahol a legjobbak találkozhatnak egymással.

A tavalyi év nyertesei itt tekinthetőek meg.