Elindult az Ország Boltja, a webáruházak versenye

2018. December 7.

Az Árukereső.hu szervezésében 8. alkalommal kerül megrendezésre a hazai webáruházak egyik legnagyobb megmérettetése, melyet a szervezők ezúttal az internetes vásárlási szezonra időzítettek, így a fogyasztók friss vásárlási tapasztalataik alapján dönthetnek arról, hogy mely webáruházakra adják voksaikat.

A verseny célja Népszerűségi kategóriában az intenetező közönség szavazatai alapján, a Minőségi kategóriában pedig a valós vásárlói értékelések segítségével megtalálni és bemutni a legnépszerűbb és legkiválóbb szolgáltatást nyújtó webáruházakat.

Az Árukereső.hu fontosnak tartja évről évre bemutatni a minőségi szolgáltatást nyújtó és a legnépszerűbb webáruházakat, ezáltal felhívni a figyelmet a magyar online piac töretlen fejlődésére. A jelentkező webáruházak idén mind a Minőségi, mind a Népszerűségi versenyben 13 versenykategóriában indulhatnak, a részvétel minden magyar internetes bolt számára ingyenes.

Idén a verseny ötödik napján már több mint 400 webáruház nevezett be az Ország Boltja verseny Népszerűségi kategóriában folytatott megmérettetésre. A versenyben résztvevő webshopokra 2018. december 3-tól 2019. február 5-ig bárki szavazhat a www.orszagboltja.hu oldalon. Az internetes áruházak szintén a www.orszagboltja.hu oldalon regisztrálhatnak a versenyre.

A Minőségi kategóriában induló boltok minősítését azok az internetes felhasználók határozzák meg, akik az év során vásárolnak az adott webáruházban, és kitöltenek egy online kérdőívet, melyben értékelik a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, illetve egyéb más, a vásárlási élményt meghatározó jellemzőt. Az ő értékeléseik összesítése alapján kerülnek ki a Minőségi kategória győztesei, valamint az Ország Boltja 2018 fődíj nyertese.

A kategória díjak és az Ország Boltja díj átadására idén is egy gálaest keretén belül kerül sor 2019. február 21-én.

A tavalyi év nyertesei itt tekinthetőek meg.