Baba-mama webáruház lett a 2015-es év Ország Boltja

2015. October 9.

 Az idei Ország Boltja gálán a Pihe-Tex online bababolt vehette át az év legjobb webáruházának járó díjat.

A cég így nyilatkozott a díj átvételekor: „A Pihe-Tex webáruház forgalma 2013 óta folyamatosan növekszik: évente közel 5 ezer vásárló rendelését szolgáljuk ki. Célunk, hogy a piac maghatározó szereplőjévé váljunk, ezért kizárólag prémium minőségű anyagokkal dolgozunk. Nekünk a vásárlói elégedettség a legnagyobb elismerés, amit ezúton is köszönünk vevőiknek!”

Az Ország Boltja versenyt júliusban indította el az Árukereső.hu piacvezető ár-összehasonlító oldal azzal a céllal, hogy kiderüljön, mely webáruházakat tartják a legjobbnak a vásárlók népszerűségi és minőségi kategóriákban. Az idei az 5. alkalom, amikor az online kereskedelemben tevékenykedő szereplők megmérettetik szolgáltatásukat.

A hazai e-kereskedelmi forgalom évente 20-25%-kal bővül és ma már a teljes magyar lakosság egynegyede, azaz több mint 2,3 millió ember vásárol az interneten. Ez az egyre dinamikusabb fejlődés megmutatkozik a versenyzők számában is: idén összesen 818 webáruház részvételével zajlott a megmérettetés, amely 31%-os növekedést jelent a tavalyi évhez képest. A szavazatok tekintetében is egy kiemelkedő eredménnyel zárult a verseny. A népszerűségi kategóriákban induló 402 webshopra ugyanis már több mint 110 000 szavazat érkezett, amely 32%-kal haladja meg a tavalyi összesített szavazatszámot. Ugyancsak szoros küzdelem zajlott az Árukereső Megbízható Bolt programjában részt vevő boltok között, hiszen a minőségi kategóriákban közel 630 áruház mérkőzött meg a kategória díjakért és a megtisztelő Ország Boltja címért.

„Örömünkre szolgál, hogy a hazai e-kereskedők számára egyre nagyobb jelentőséggel bír a versenyben történő eredményes szereplés, tekintve, hogy a fejlődés kulcsát és a siker mércéjét hosszú távon a vásárlók elégedettségének és bizalmának elnyerése jelenti.” – mondta Rácz Csaba, az Árukereső.hu ügyvezető igazgatója.

Az Ország Boltja díjátadó gála a kulturális Világörökség részévé választott Várkert Bazárban került megrendezésre 2015. október 8-án. Az eseményen összesen 30 díj került kiosztásra: 12 minőségi, 17 népszerűségi- és az Ország Boltja díj.

 

Az Árukereső.hu-ról

Az Árukereső.hu Magyarország piacvezető ár-összehasonlító oldala, egyben online vásárlási kalauza, amely 2004 óta több millió vásárlásban segítette már a felhasználókat és a boltokat. Látogatói jelenleg közel 1900 webáruház, 6,5 millió terméke közül válogathatnak az oldalon.

Az Árukereső.hu küldetése, hogy összegyűjtsön és könnyen összehasonlíthatóvá tegyen termékeket és árakat, melyek közül a jövőbeni vásárló a számára fontos szempontok alapján egyszerűen és gyorsan választhatja ki a neki legkedvezőbb ajánlatot. Céljuk, hogy szolgáltatásaik folyamatos fejlesztésével és kiegészítő szolgáltatásaik révén fokozzák a vásárlási élményt és megkönnyítsék a döntéshozatalt, ezzel népszerűsítve a gazdaságos és környezetbarát internetes vásárlást.

 További nyerteseinket itt tekintheti meg!

Ország Boltja 2015 Gála – Díjátadásról készült képek

Ország Boltja 2015 Gála – Pillanatképek

Díjátadóról készült videó