Rubint Réka webáruháza a több száz versenyző között az Ország Boltja versenyben

2013. September 20.

Az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Ország Boltja versenyt július közepén indította el az Árukereső.hu piacvezető árösszehasonlító oldal. A verseny célja, hogy az internetes közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálja és kiemelje a legjobb minőségű, valamint legnépszerűbb webáruházakat.

Közel 600, vagyis az aktív magyarországi webáruházak fele döntött úgy, hogy versenybe száll a díjakért. Az elmúlt években több neves közszereplő is megmérettette online vállalkozását: SP, a Király testvérek és Kovács Ákos büszkén vették át díjaikat a korábbi versenyeket lezáró Gálákon.

A hírességeket idén Rubint Réka képviseli, aki a napokban megújult Alakreform webshopjával nevezett be a Divat, ruházat, kiegészítők kategóriába.

„A rajongók és a divatszeretők kizárólag olyan termékekkel találkoznak a webáruházamban, amelyeket én magam is szívesen viselek és használok. Örömmel veszek részt az Ország Boltja versenyben, annál is inkább, mivel megújult webshoppal tudok a szavazó közönség elé állni. Nagyon pozitív visszajelzés lenne számomra, ha a kategória nyertese lehetnék.” – osztotta meg velünk Réka.

Az idei évben még nagyobb súlyt kapnak a valós vásárlói értékelések, hiszen a Minőségi kategóriákban induló webáruházak között idén először, első, második és harmadik helyezést is kioszt a szervező.

A korábbi évek tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy kiemelkedő helyezésre ezen a versenyen csak olyan webáruház számíthat, amely következetesen megfelel a valódi vásárlók igényeinek, reagál a visszajelzésekre és szolgáltatását folyamatosan fejleszti.

Már csak két hét van hátra a verseny lezárásáig, addig bárki egy kattintással voksolhat kedvenc webáruházára a www.orszagboltja.hu oldalon.

A teljes közlemény PDF-ben