Kommunikációs vezetőváltás az Árukereső.hu-nál

2013. February 4.

Távozik az Árukereső.hu csapatából Büchler András marketingkommunikációs és PR vezető, utóda Füleki Éva lesz.

Büchler András PR-vezetőként került a céghez, majd egy év után nevezték ki a marketingkommunikációs és PR csapat élére. A szakember a jövőben az Ulpius-ház Könyvkiadó kommunikációs vezetője lesz. Új munkahelyén a PR tevékenységek mellett a szerzők, kötetek és a kiadó saját boltjainak kommunikációs stratégiája is új csapatának feladatai közé tartoznak. Az Ulpius-ház jelenleg a leggyorsabban fejlődő magyar könyvkiadó, évente több mint 100 kiadvánnyal. Kínálatában a szórakoztató irodalom sikerlistákat vezető kötetei és Nobel-díjas írók művei egyaránt megtalálhatók.

Az Árukereső.hu-nál Büchler András utóda Füleki Éva lesz, aki a PwC Magyarország marketing és kommunikációs osztályáról érkezik a céghez. A szakember korábban a Sanoma új média divíziójában dolgozott key account managerként, majd az IAB egyesült királyságbeli szervezetében vett részt szakmai programok irányításában, valamint közvetlen vezetője volt az online B2B marketing és lead generation munkacsoportoknak.
Az Árukereső.hu Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala. A hazai e-kereskedelemben egyedülálló szolgáltatásait és programjait a magyar mellett a román, bolgár, valamint portugál oldalain is budapesti irodájából irányítja.

A teljes közlemény PDF-ben

Felhasználható fényképek: Füleki Éva, Büchler András