Több mint 430 magyar webáruház az Ország Boltja versenyen!

2012. September 27.

A magyar webáruházak forgalma évről évre nő, miközben a hagyományos boltok gyakran nehezen állják a versenyt. Az általános recesszió közepette, a kiskereskedelmi forgalom csökkenése mellett a webáruházak jól tartják magukat. Az Ország Boltja versenyt azért hozta létre az Árukereső.hu, hogy kiderüljön, melyek a legnépszerűbb és legjobb minőségű webáruházak.

Már csak két hétig lehet szavazni idén az Ország Boltjára.  Bárki egy kattintással voksolhat kedvenc webáruházára a verseny oldalán (www.orszagboltja.hu). A Minőségi díjra viszont csak a Megbízható Bolt Programban résztvevő webáruházak valós vásárlói szavazhatnak egy rövid kérdőív kitöltésével, ahol értékelhetik a szolgáltatás színvonalát.

Az Ország Boltja versenyre bármely magyar webáruház ingyen regisztrálhat. Idén a legtöbb nevezés a Szépségápolás és egészség, az Otthon, kert és barkács, illetve a Számítástechnika kategóriákban érkezett.

Jelenleg több mint 430 webáruház van versenyben. „Ez azt jelenti, hogy az aktív magyarországi webáruházak közel fele döntött úgy, hogy ringbe száll az Ország Boltja címért. A hihetetlenül gyorsan fejlődő magyar e-kereskedelem életének fontos eleme a verseny, hisz igen ritka, hogy egy gazdasági terület szereplőinek közel fele egyszerre benevez egy nyílt erőpróbára.” mondta Palocsay Géza az Árukereső.hu operatív igazgatója.

Az Ország Boltja versenyen a felhasználók szavazatait október 8-ig várják a szervezők www.orszagboltja.hu oldalon!

Sajtóregisztráció az október 10-i Ország Boltja Díjátadó Gálárahttp://www.orszagboltja.hu/akkreditacio