Fogyasztóvédelmi workshop webáruházaknak

2012. May 30.

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület és az Árukereső.hu második alkalommal szervez félnapos workshopot webáruházak számára

A ma délutáni eseményen a megváltozott fogyasztóvédelmi szabályozások bemutatása mellett elismert hazai szakemberek beszélnek arról, hogy milyen eszközökkel lehet növelni a webáruházak konverzióját, milyen új lehetőségek vannak az online boltok tartalmának felhasználására, illetve szó lesz az internetes fizetési trendekről is.

A webáruházak üzemeltetői és a vásárlók közös érdeke, hogy nagyobb fogyasztói bizalom alakuljon ki és hazánkban is még többen használják az Internetet árösszehasonlításra, illetve vásárlásra. A vevők érdekeit leginkább az szolgálja, ha a kereskedői oldal a legfrissebb fogyasztóvédelmi szabályozásnak megfelelően jár el.

Az Árukereső.hu piacvezető internetes árösszehasonlító portál, valamint az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület, a Gazdasági Versenyhivatal és a PayU Magyarország szakmai bevonásával szervezi a workshopot a magyar webáruházak képviselői számára.

A teljes közlemény PDF-ben