EU-s továbbképzés az Árukeresőnél

2012. May 10.

Az Európai Unió „Életen át tartó tanulás” című programja keretében idén az Árukeresőnél kapnak képzést török üzletemberek az e-kereskedelem témakörében.

Az EU „Életen át tartó tanulás” programjában idén török üzletemberek érkeznek Magyarországra, hogy megismerjék az e-kereskedelem trendjeit, lehetőségeit, gyakorlatát. Az Árukereső.hu és a Dialógus Platform Egyesület első együttműködésének részeként a piacvezető árösszehasonlító 2012. május 11-én, pénteken fogadja az üzletembereket.

A Dialógus Platform Egyesület 2005 óta működik Magyarországon. Mióta részt vesznek az Európai Unió „Életen át tartó tanulás” című programjában, egyre több projektben működnek közre partnerként, és hoznak hazánkba külföldi csoportokat, hogy a szakterületüknek megfelelő témában tájékozódjanak, és az itt szerzett tapasztalataikat saját országukban hasznosítsák.

„Nagy megtiszteltetés a számunkra, hogy az Európai Unió programjának keretében nemzetközi tapasztalatunk és piacvezető helyzetünk miatt minket választottak ki arra, hogy bemutassuk a török üzletembereknek az internetes kereskedelem gyakorlatát” – mondta el Palocsay Géza, az Árukereső.hu operatív igazgatója. A csoport az e-kereskedelem trendjeivel, illetve gazdasági, technológiai, marketing és egyéb oldalaival fog megismerkedni. Az Árukereső mellett az üzletemberek felsőoktatási intézményeket és állami szervezeteket is felkeresnek majd.

Az Árukereső.hu jelenleg öt országban üzemeltet árösszehasonlító oldalakat. A nemzetközi trendek alapos ismeretének, valamint a vállalat piacvezető státuszának köszönhetően egyre több alkalommal kérik fel az Árukereső szakértőit előadásokra, elemzésekre mind Magyarországon, mind külföldön.

A teljes közlemény PDF-ben