Újabb szakmai elismerések az Árukereső.hu-nak

2011. November 22.

Újabb szakmai elismerések az Árukereső.hu-nak
A zsűri első díját és a közönségdíjat is elnyerte a piacvezető árösszehasonlító az eFestiválon

A hazai online és a multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestivalon idén 83-an indultak. Az Árukereső.hu a szolgáltatás kategóriában a szakmai zsűri első díját és a közönségdíjat is elnyerte. A díjakat Rácz István marketing igazgató dr. Mlinarics Józseftől, a MATISZ elnökétől vehette át a balatonfüredi díjkiosztó ünnepségen hétfő este.
A versenyt a MATISZ (Magyar Tartalomipari Szövetség) azzal a céllal indította, hogy minél színvonalasabb, minőségi tartalom előállítására ösztönözze az alkotókat.
Az Árukereső.hu már rendelkezik már a MATISZ „Felhasználóbarát honlap” minősítésével, de ez a két díj a cég vezetőinek és dolgozóinak is nagyon sokat jelent.
Rácz István, az Árukereső.hu marketing igazgatója a díj kapcsán elmondta: „Hiszünk benne, hogy az e-kereskedelem területén a piac szereplőinek közös érdeke, hogy a vásárló bizalma és vásárlási kedve tovább növekedjen. Fontos, hogy valóban hasznos és minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk, valamint, hogy a felhasználó könnyen el tudjon érni számára releváns információkat. Az Árukereső.hu havi több mint két millió látogatójának visszajelzéseit folyamatosan értékeljük, és ennek fényében fejlesztjük szolgáltatásainkat. Külön öröm számunkra, hogy mind a szakmai zsűri, mind a felhasználók a mi szolgáltatásunkat tartották idén a legjobbnak.”

Az Árukereső.hu Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala, ahol jelenleg közel 900 webáruház több mint 2,1 millió termékét hasonlíthatja össze a portál havi több mint 2 millió látogatója. Az Árukereső.hu Megbízható Bolt Programjával a valós vásárlók részletes értékelései alapján, 24 óránként frissülő minőségbiztosítási rendszert vezetett be évekkel ezelőtt, az oldal okostelefonos alkalmazásával pedig vonalkódleolvasást követően bárhonnan ellenőrizhetjük, hogy egy adott termék elérhető-e jobb áron. Az Árukereső.hu magyar oldala mellett piacvezető árösszehasonlító weboldalakat üzemeltet 4 további országban is.