500 új munkahely országszerte

2011. November 3.

500 új munkahely országszerte
Az Árukereső.hu és a Pannon-Work Zrt. együttműködésének köszönhetően
500 új munkahely létesülhet Magyarországon

November 2-án, Office plusz néven indult el a két cég együttműködése, melynek célja, hogy az Árukereső.hu partnerboltjainál karácsony előtt jelentkező munkaerőhiányt a Pannon-Work kölcsönzött munkavállalóival pótolják. Az Office plusz sikerének a garanciája, hogy a szolgáltatást kimondottan a webáruházak és online szolgáltatók igényei alapján fejlesztették ki.
Várhatóan idén is hihetetlenül megnő a webáruházak forgalma karácsony előtt. Ilyenkor az amúgy jellemzően kis személyzettel működő internetes boltok alig tudják kiszolgálni a vevőket, annak ellenére, hogy éves bevételük jelentős része ilyenkor folyik be. A legtöbb kis- és középvállalkozás nem engedheti meg magának, hogy felvegyen számos alkalmazottat ilyenkor, de mostantól az Árukereső.hu és a Pannon-Work közös új szolgáltatása megfelelően képzett, azonnal bevethető, munkára kész dolgozókat biztosít a cégeknek.
A legtöbb cég csak a minimálisan szükséges személyzettel dolgozik, majd gyakran nem tud megbirkózni a váratlanul megnövekedett munkamennyiséggel. Ilyenkor több alkalmazottat felvenni igen kockázatos, ám senki nem engedheti meg magának, hogy az elégtelen munkakapacitása miatt bevételtől essen el.
A cégek változatos alkalmazási igényei és a munkaerőpiac jelenlegi helyzete mellett a „specializált alkalmazás” nem csak kulcsfontosságú, de elengedhetetlen is a növekedéshez és a sikeréhez. Az Office plusz egy teljes HR szolgáltatás nyújtó, képzett és folyamatosan rendelkezésre álló csapatot biztosít az Árukereső.hu partnereinek. A program diákoknak és felnőtt munkavállalóknak egyaránt új munkalehetőséget teremt.

Az e-kereskedelem fejlődésének kulcsa, hogy a vevő mindig megfelelő kiszolgálást kapjon. A későn felvett rendelések, a lassú átfutás, a csúszó teljesítések és kiszállítások gyakran hatalmas csalódást okoznak a vevőnek, amikor januárban kapja meg a karácsonyi ajándéknak szánt termékeket. A gyors és pontos internetes kereskedelmi gyakorlat kiemelkedően fontos a webáruházaknak, hogy ilyenkor se veszítsenek megrendeléseket, ügyfeleket.

A teljes közlemény PDF-ben