Lezárult az I. Ország Boltja verseny

2011. October 11.

Lezárult az I. Ország Boltja verseny

Az Ország Boltja a legnagyobb olyan verseny, melyen Magyarországon a valós vásárlók és internetes felhasználók értékelik a webáruházakat.

A megmérettetésen 437 bolt indul el a Népszerűségi Díjért és 118 a Minőségi Díjért. Az Ország Boltja versenyt augusztus elején indította el az Árukereső.hu piacvezető árösszehasonlító oldal azzal a céllal, hogy a webáruházak ingyenes megmérettetésben vehessenek részt, melyben a felhasználók, valamint a valós vásárlók díjazzák a boltokat és azok szolgáltatásait. Az Árukereső.hu fontosnak tartja bemutatni a minőségi webáruházakat és a magyar online piactér folyamatos fejlődését.

A nyitott, és minden magyar webáruház számára ingyenes versenyen 2011. augusztus 16-tól október 7-ig lehetett szavazni. A Minőségi Díjért induló boltokra azok szavazhattak, akik az adott időszakban valóban vásároltak az adott webáruházban, és kitöltöttek egy részletes kérdőívet, melyben értékelték a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, stb. Népszerűségi Díj kategóriájában bárki szavazhatott kedvenc webáruházára. A hihetetlenül nagy érdeklődés miatt a verseny indulásakor kiírt 13 termékkategóriát a szervezőknek gyorsan ki kellett bővíteni 16-ra.

A napokban közjegyző hitelesíti az összesített szavazatokat és értékeléseket, majd megkezdődik az Ország Boltja Trófeák gyártása. A díjakat a hazai kereskedelmi és internetes szakma vezetői, valamint ismert közéleti személyiségek, színészek fogják átadni október 17-én a Díjátadó Gálán az Uránia Nemzeti Filmszínházban. Az est háziasszonya Ördög Nóra lesz, a díjazottak szórakoztatásáról Erdőhegyi Brigitta, Felméri Péter, Magyar Attila és Hajdu Steve fognak gondoskodni!

A teljes közlemény PDF-ben