Elindult Magyarország legnagyobb webáruház versenye

2011. August 16.

Elindult Magyarország legnagyobb webáruház versenye
Az Ország Boltja honlapján az első 24 órában máris 50 webshop regisztrált a versenyre

A hazai internetes kereskedelem megmérettetésén a webáruházak minőségi és népszerűségi kategóriákban versenyezhetnek. Az Ország Boltja verseny kezdeményezője, az Árukereső.hu fontosnak tartja bemutatni a minőségi webáruházakat és a magyar online piactér folyamatos fejlődését.
A verseny célja, hogy az internetes közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálja a legnépszerűbb, valamint a legjobb minőségű webshopokat. A verseny nyitott, a részvétel minden magyar internetes bolt számára ingyenes.

Az Ország Boltja versenyben résztvevő webshopokra 2011. augusztus 16-tól október 7-ig lehet szavazni. A Minőségi kategóriában induló boltokra azok szavazhatnak, akik az adott időszakban valóban vásárolnak az adott webáruházban, majd kitöltenek egy kérdőívet, melyben értékelik a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, stb. Az ő értékeléseik összesítése alapján kerülnek ki a kategória győztesei. Népszerűségi kategóriában bárki szavazhat a www.orszagboltja.hu oldalon a kedvenc webáruházára.
Az internetes áruházak szintén a www.orszagboltja.hu oldalon tudnak regisztrálnia versenyre!

A teljes közlemény PDF-ben