Lezárult a III. Ország Boltja verseny

2013. October 3.

Az Ország Boltja az egyetlen olyan nagyszabású verseny Magyarországon, amely során a valós vásárlók és internetes felhasználók értékelik a webáruházakat.

A megmérettetésen 586 bolt indul el, vagyis az aktív magyarországi webáruházak közel fele döntött úgy, hogy idén versenybe száll a Népszerűségi és Minőségi Díjakért. Az Ország Boltja versenyt júliusban indította el az Árukereső.hu piacvezető árösszehasonlító oldal azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a magyar online piactér jelentős szerepére, valamint töretlen fejlődésére, illetve, hogy megtalálja és kiemelje a legjobb minőségű, valamint legnépszerűbb webáruházakat. Az idei évben még nagyobb súlyt kapnak a valós vásárlói értékelések, hiszen a Minőségi kategóriákban induló webáruházak között idén először, első, második és harmadik helyezést is kioszt a szervező.

Ma közjegyző hitelesítette az összesített szavazatokat és értékeléseket, valamint megkezdődött az Ország Boltja trófeák gyártása. A díjakat a hazai kereskedelmi és internetes szakma vezetői, valamint ismert közéleti személyiségek, művészek fogják átadni október 10-én a Díjátadó Gálán a RaM Colosseumban, a főváros első élményszínházában. Az est házigazdája Rákóczi Ferenc lesz, a vendégek szórakoztatásáról többek között Kathy Horváth Lajos érdemes művész, a közel 30 éves lemezlovas múlttal rendelkező DJ. Jutasi valamint meglepetés vendégek fognak gondoskodni! Az eseményen Népszerűségi kategóriákban díjat ad át Talmácsi Gábor, Sarka Kata, Völgyesi Gabi, Nagy Adri, Szepesi Nikolett, DJ. Dominique és a Rippel fivérek, Rippel Ferenc és Rippel Viktor. Beszédet mond Dr. Lenner Áron Márk, a Nemzetgazdasági Minisztérium belgazdaságért felelős helyettes államtitkára, Magyarország KKV nagykövete.

Sajtóregisztráció az eseményre: http://www.orszagboltja.hu/akkreditacio

Helyszín: RaM Colosseum (1133 Budapest, Kárpát utca 23.)
Időpont: 2013. október 10., csütörtök
Sajtó érkezése: 18.00 óra
Kezdés: 19.00

A teljes közlemény PDF-ben