Lezárult a II. Ország Boltja verseny

2012. October 8.

Az Ország Boltja a legnagyobb olyan verseny, melyen Magyarországon a valós vásárlók és internetes felhasználók értékelik a webáruházakat.

A megmérettetésen 458 bolt indul el a Népszerűségi és Minőségi Díjakért. Az Ország Boltja versenyt júliusban indította el az Árukereső.hu piacvezető árösszehasonlító oldal azzal a céllal, hogy a webáruházak ingyenes megmérettetésben vehessenek részt, melyben a felhasználók, valamint a valós vásárlók díjazzák a boltokat és azok szolgáltatásait. Az Árukereső.hu fontosnak tartja bemutatni a minőségi webáruházakat és a magyar online piactér folyamatos fejlődését.

Ma közjegyző hitelesítette az összesített szavazatokat és értékeléseket, valamint megkezdődött az Ország Boltja Trófeák gyártása. A díjakat a hazai kereskedelmi és internetes szakma vezetői, valamint ismert közéleti személyiségek, művészek fogják átadni október 10-én a Díjátadó Gálán az Uránia Nemzeti Filmszínházban. Az est háziasszonya Ördög Nóra lesz, a díjazottak szórakoztatásáról Litkai Gergely, a Quantum XXL és Soma, a bűvész világbajnok fognak gondoskodni! Az eseményen díjat ad át Vass Virág, Völgyesi Gabi, Nagy Adri, Iszak Eszter, Keleti Andrea, Hajas László, Szabó Melinda. Beszédet mond Simon Gábor a Parlament Fogyasztóvédelmi Bizottságának elnöke.

Sajtóregisztráció az eseményre: http://www.orszagboltja.hu/akkreditacio

A teljes közlemény PDF-ben