100 nap múlva kezdődik az Olimpia – elindult az Árukereső.hu nyereményjátéka

2012. April 19.

A sportesemények közeledtével egyre többen keresnek az interneten LCD TV-t

Az Olimpiai Játékok, a BL döntő és a labdarúgó EB közeledtével egyre többen keresnek olyan termékeket, melyekkel még nagyobb élmény lehet a futamok és mérkőzések követése. Az Árukeresőn keresztül Megbízható Boltokban bármilyen értékben vásárló felhasználók most LCD TV-t, iPadet és más értékes termékeket nyerhetnek!

A nyári sportesemények közeledtével növekedésnek indult a nagyképernyős TV-k és hasonló termékek iránti kereslet. Az internetes vásárlás nagy előnye, hogy otthonról, utánajárás nélkül kiválaszthatjuk, megrendelhetjük és kiszállíttathatjuk a számunkra valóban megfelelő terméket.

Az Árukereső.hu-n öt héten át tartó tavaszi nyereményjáték indult a közelgő Nyári Olimpiai Játékok, a labdarúgó EB és a BL döntő jegyében. A játék során négy héten át, többek között MacBookot, iPadet lehet nyerni, az ötödik héten pedig az addigi összes felhasználó, aki a játék során Megbízható Boltban vásárolt, egyenlő eséllyel indul a fődíjért, egy LED-es Full HD LCD televízióért.

„Az Olimpiai Játékok, a BL döntő és a labdarúgó EB közeledtével egyre többen keresnek olyan termékeket, melyekkel még nagyobb élmény lehet a futamok és mérkőzések követése. Az Árukereső.hu-nál hiszünk abban, hogy az e-kereskedelem minden szereplőjének közös érdeke, hogy a vásárlók jó minőségű szolgáltatást kapjanak. Az Árukereső.hu egyedülálló minőségbiztosítási rendszerében a valódi vevők valós vásárlást követő értékelési alapján kaphatnak Megbízható Bolt minősítést a webáruházak. Új játékunkban a Megbízható Boltjainkban bármilyen értékben vásárló felhasználóink között sorsoljuk ki a sportesemények követéséhez szükséges legnépszerűbb termékeket” – mondta Büchler András, az Árukereső.hu marketingkommunikációs és PR vezetője.

Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala, az Árukereső.hu nagy hangsúlyt fektet az e-kereskedelem fellendítésére és a vásárlói bizalom építésére, ezért is ügyel arra, hogy időről időre újabb szolgáltatásokkal és fejlesztésekkel álljon látogatói és a vásárlók elé. A nagy sikerű Megbízható Bolt Program mellett a Megbízható Vélemények közzétételével, valamint az szállítási információk egyedülálló megjelenítésével az Árukereső.hu tovább növeli a látogatói bizalmat és a vásárlási hajlandóságot.

A nyereményjáték aloldala: http://www.arukereso.hu/static/nyeremenyjatek.html