Teljes átalakulás az Árukereső.hu vezetésében

2012. January 25.

Teljes átalakulás az Árukereső.hu vezetésében

Az Árukereső.hu piacvezető árösszehasonlító oldal magyarországi központjában lezárult a 2011. elején megkezdett szervezeti átalakulás.
2012. január elsejével leköszönt ügyvezető igazgatói posztjáról Bíró Roland, az Árukereső.hu alapítója. A most befejeződött  átadási folyamatot követően Bíró Roland tanácsadóként fogja segíteni az új vezetés munkáját.
Az ügyvezető igazgatói pozíciót a jövőben Csupor Erik, az Árukereső.hu-t is magában foglaló Allegroup Kft. ügyvezetője fogja betölteni.
A termék operatív vezetését Palocsay Géza, eddigi értékesítési igazgató, mostantól operatív igazgatóként közösen látja el Rácz Csaba tartalom- és szolgáltatásfejlesztési igazgatóval.

Az Árukereső.hu Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala, ahol jelenleg közel 800 webáruház több mint 1,7 millió termékét hasonlíthatja össze a portál havi több mint 2 millió látogatója. A cég budapesti központjából a magyar Árukereső.hu mellett másik négy ország piacvezető árösszehasonlító oldalait irányítják. Az Árukereső.hu Megbízható Bolt Programjával a valós vásárlók részletes értékelései alapján, 24 óránként frissülő minőségbiztosítási rendszert vezetett be évekkel ezelőtt, az oldal okostelefonos alkalmazásával pedig vonalkódleolvasást követően bárhonnan ellenőrizhetjük, hogy egy adott termék elérhető-e jobb áron. 

A teljes közlemény PDF-ben