Felhasználóbarát honlap elismerés az Árukereső.hu-nak!

2011. July 12.

Felhasználóbarát honlap elismerés az Árukereső.hu-nak!
Havi kétmillió felhasználó bizalma mellett újabb szakmai elismerés az Árukeresőnek

Megkapta a Felhasználóbarát honlap címet az Árukereső.hu. A piacvezető oldal felhasználóitól és partnereitől eddig is számos pozitív visszajelzést kapott, most azonban megkapta a MATISZ-tól a legfontosabb hazai szakmai elismerést, a Felhasználóbarát honlap címet.

Az www.arukereso.hu az egyetlen hazai árösszehasonlító oldal, mely jelenleg ilyen rangos szakmai elismeréssel bír. A hazai e-kereskedelem fellendítése érdekében az Árukereső.hu csapata újabb és újabb szolgáltatásokkal és fejlesztésekkel gondoskodik róla, hogy a vásárlóknak egyre több pozitív élménye kapcsolódjon az internetes vásárláshoz. A piacvezető árösszehasonlító folyamatos munkájának eredményeképp mára száznyi webshop vesz részt az Árukereső.hu Megbízható Bolt Programjában, egyre többen használják mobil alkalmazását és más egyedi szolgáltatásait.

A Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) 2009-ben hozta létre a Felhasználóbarát honlap minősítési rendszerét, melynek célja, hogy visszajelzést adjon a honlapok működtetőinek arról, hogy a fogyasztók mennyire könnyen és biztonságosan jutnak online információhoz, szolgáltatásokhoz. A 20 éves MATISZ kiemelt figyelmet szentel az online tartalmak és szolgáltatások témakörének, a szervezet hiszi, hogy az információs társadalom elképzelhetetlen kiterjedt felhasználói rendszer nélkül.

Az Árukereső.hu Magyarország leglátogatottabb árösszehasonlító oldala, és online vásárlási kalauza, amely 2004 óta már több millió vásárlásban segítette a felhasználókat és a boltokat.

Az Árukereső.hu megmutatja a vásárlás előtt állóknak, hogy melyik forgalmazó mennyiért árusítja termékét; melyik bolt megbízható; milyen tulajdonságokkal bír az adott termék; valamint, hogy milyen véleményeket írtak mások a vásárlást követően a termékről és a boltról. A boltok számára az Árukereső.hu növeli a látogatottságot és az értékesítési forgalmat. Az Árukereső.hu mobil alkalmazásán keresztül, vonalkód leolvasás vagy terméknév keresés révén, bármely boltban könnyedén ellenőrizhető, hogy az adott termék elérhető-e alacsonyabb áron egy másik üzletben. Az Árukereső.hu az árösszehasonlítók közt elsőként integrálta a Facebook közösségi oldal funkcióit: az honlapon ma már azt is láthatjuk, hogy barátainknak mi a véleménye a termékről, vagy melyikük vágyik rá.
Az arukereso.hu Kft. Romániában, Bulgáriában, Törökországban és Portugáliában is működtet partner oldalakat. A látogatók száma az öt országban havi szinten meghaladja az 5 millió főt.

2011.05.18.